BAKKIE'S PIZZA & GRILL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 161 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkie's Pizza & Grill. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 22:11 1 van mijn favorieten restaurants maar het eten lijkt minder te worden echt jammer. Vooral de patat is vies. Of jullie bakken in hele oude olie of jullie moeten andere patat halen.
9 jun 2024 om 18:44 Lekkere malse spareribs. Warm, snelle levering. Saus van salade apart, wat bij velen er al door word gedaan waardoor dit verlept. Top ga zo doir, ga vaker bestellen.
26 mei 2024 om 18:35 Top
25 mei 2024 om 21:48 Na 1.5 maar eens gebelt. Ging net de oven in. Uiteindelijk intotaal 2 uur gewacht...
25 mei 2024 om 19:33 Zit al 1,5 uur te wachten. Nog geen eten gezien. Ik ben ontevreden.
24 mei 2024 om 21:04 lever tijd te lang. wel erg smakelijk
2 mei 2024 om 20:25 Ik vond het eten erg koud en voor de prijs van 32,50 erg teleurstellend zekers wat betreft de shoarma schotel , plus dat ik rond 16.00 al had ingepland om 17.45 en het er om 18.05 pas was
5 apr 2024 om 21:21 Dankjewel boyke, groetjes thjar
21 mrt 2024 om 20:52 Wïj hadden een calzone besteld, Helaas moeten wij eerlijk zijn en een slechte recencie achterlaten. We vonden de korst erg taai bijna niet door te komen met een mes. Ik hoop dat jullie daar verandering in kunnen aanbrengen succes
17 mrt 2024 om 20:02 Snelle bezorging (binnen de aangegeven tijd) en heerlijke pizza's! Goed crunchy en niet teveel kaas! Heerlijk!
16 mrt 2024 om 21:13 Shoarma broodje was lekker de pizza was veel te zout kon het bijna niet eten.
11 mrt 2024 om 19:16 Bezorging was snel, en het eten was (zoals altijd) weer zaaaaaaalig. Oh en de kaasstengels, jammie: zeker een aanrader!